dimecres, 10 de maig de 2017

Marc Jódar a les semifinals de la Lectura en Veu Alta

El dilluns 8 de maig el MARC JÓDAR de 5A va anar a Barcelona a participar a les semifinals del Certamen de Lectura en Veu Alta.
Ben d'hora al matí l'expedició (l'Eladi, el Marc i els seus pares) va agafar el tren i al cap d'uns 80 minuts van arribar a Barcelona. L'estació estava molt a prop i en un tres i no res van arribar al Caixa Fòrum.
Allà van esmorzar i van esperar el moment de començar...
Poc abans de les 10:30 l'auditori es va començar a omplir i una presentadora va saludar totes les escoles participants (unes 50) i a presentar el jurat.
Llavors van començar els alumnes de Cicle Mitjà i, a continuació, li va tocar el torn al Marc. En el sorteig li va tocar el número 10: seria l'últim de tots!
El Marc va llegir MOOLT BÉ, però tots els altres participants... també!
DEsprés de totes les categories, mentre el jurat anava a deliberar, un grup de teatre anomenat Impro Barcelona ens va fer un espectacle molt divertit d'improvisació.
I després va venir el veredicte i... no va poder ser. El jurat va escollir una altra persona, tot i que van dir que els havia costat molt decidir perquè tots ho havien fet molt bé.
Tots els participants van tenir regal: un llibre i un rellotge de leds i, en el cas del Marc, la satisfacció de la feina ben feta i la nostra felicitació: enhorabona, Marc!

Aquí teniu unes quantes fotos del dia:
4 comentaris:

Izan Sanchez ha dit...

be marc

iria ha dit...

las fet molt ve no pasa res si no juañas

Maram Ayadim de 5èA ha dit...

Molt be Marc! Ho has fer super be. Es igual si no guanias

Carlos 5e`A ha dit...

El marc ho va fer mot ve