divendres, 3 de novembre de 2017

Excursió al Mon Sant Benet

El dilluns 30 vam anar d'excursió al mont Sant Benet a fer dos tallers: un de cuina i una visita al monestir. Al taller de cuina primer ens van fer una explicació i després vam cuinar un pa i una salsa de la edat mitjana. Ens vam separar en dos grups: els que feien el pa i els que feien la salsa.El pa estava fet de farina, de aigua, sal, (i si volies farina de sègol) i el vam coure a una  planxa elèctrica però antigament el feient a damunt de un foc de llenya. La salsa estava feta de formatge, all, oli, i diferentes espècies. El pa l'aviem de sucar a la salsa que cadascú havia fet.

Més endavant publicarem nmés fotos d'aquell dia...

12 comentaris:

Ariadna Arnau ha dit...

Hem va agradar molt l'excurció, molt xulo el taller de cuina i l'exposicó del monestir.

Anònim ha dit...

Molt xula l'excursió em va encantar vam visitar una masia i vam fer un taller de cuina i em va agradar molt

Nerea ha dit...

ens u vam passar molt be sobre tot quant fen fer el taller de fer pa sense llevat i una salsa dolça o picant també vam beure un vídeo que sortia lo que va passar fa molts anys també va sortir un holograma que ens vam espantar molt al principi.

Anònim ha dit...

Em va agradar molt l'excursio era divertida,emocionant,i vam aprende a fer un pa i una salsa bonissima.

Iker h ha dit...

gracies per l'excurcó tan divertida que ens veu preparar: Ens veu ensenyar afer pà , la isglesia, els llits del monjos i lo que mes amb va agradar del Mont Sant Benet va ser el pati de la isglesia que semblava del Mediterrani

Martí Valenzuela Cano 6è A ha dit...

El monestir era molt gran. Em va encantar quan vam veure el vídeo. El taller de cuina era molt divertit sobretot quan vam provar el pa amb la salsa que vam fer nosaltres abans.

didi ha dit...

Nosaltres els nens i nenes de 6è, també vam anar. va ser molt xulo, vam explorar molt i jo vaig saber moltes coses sobre allò. jo ho recomano a tothom que hi vagi.

manal ha dit...

A mi m´ha encantat. Ens han ensenyat moltes coses com fer la salsa i el pa de fa molts ayns i estaven molt bons i tambe hem anat a una esglèsia

Ainhoa ha dit...

Em va agradar molt aquesta excursió sobretot quant vam fer la salsa. Hi havien moltes de diferents algunes eren més picants i altres mes fluixes. Eren de formatge all i espècies.

Rihab ha dit...

els nens i nenes de 6è tambe vam anar i ens ho vem pasar molt be vem anar al monestir i en van posr una peli molt xula quan vam acabar de veura el Monestir hem anat a un a taller de cuina de l' edat antiga vem fer unes salses algunes picants i algunes normals amb formatge i espècies tambe vem fer un pa molt bo i ens ho vem pasar pipa.

Ainara ha dit...

Es molt maco el monestir,el taller de cuina es mol xulo.
Hi els ingredients son:
All ,especies ,oli, formatge.

Ferran ha dit...

El monestir amb va agradar molt pero lo que amb va agradar mes es el video que ens va posar a la paret. Impresionava molt era com en 3D.EL taller de menjar el pa de pobre estava una mica soso pero estava bonissim.