dilluns, 18 de desembre de 2017

Tots som persones (Marc Buxaderas)

Dilluns 18 de desembre, el Marc Buxaderas un noi de 18 anys que estudia 2n de Batxillerat a l'institut de Santpedor i té una paràlisis cerebral tetraplègica espàstica.
Té això, però un gran esperit de superació i moltes ganes de tirar endavant a la vida i per això està a punt de transformar-ho en una sortida professional: a base de fer xerrades explicant la discapacitat a escoles i instituts i de fer monòlegs en sales de concerts i festes majors.
Hem gaudit de la seva xerrada "Tots som persones" on ens ha explicat el seu dia a dia, com els agrada ser tractats a les persones amb alguna discapacitat i els esports que practica. També ha respost totes les preguntes que li hem fet i finalment ens ha ofert un fragment d'uns dels seus monòlegs.
Ha estat molt interessant i molt enriquidor escoltar les seves paraules... Tot un exemple a seguir!
Moltes gràcies, Marc!
5 comentaris:

 1. Molt bé Marc!!!!! Amb tots els pals que ta donat la vida, i mirat aqui estas lluitant per els teus somnis! Perfecte segueix aixi!!

  ResponElimina
 2. Marc vas ser molt valent per enfrentarte a aixo pero sé que ho fas per te bé, aixi que et felicito!! La teca xerrada va ser molt interesant!!

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies, Marc, per haver vingut a la nostra escola a fer-nos aquesta xerrada tan interessant!
  Segueix així de valent. Et felicito per ser com ets!

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies per la crítica .Tambè a tots vosaltres per ser-hi 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies per contestar, Marc!
  Que et vagi molt bé!
  Fins la propera.

  ResponElimina