divendres, 16 de febrer de 2018

Jocs per al concurs Tísner

Ja tenim casi a punt els nostres jocs del concurs Tísner. Els de 6è A i B el tenim en brut i l’estem provant per si falla alguna cosa o per si hem de afegir. Després ja el tindrem a punt i ja el podrem començar a fer-lo molt bé. Llavors quan acabem el presentarem al concurs Tísner que serà a Barcelona el dia 13 d’abril. Els resultats no surtiran fins el maig.

Els de 6èA el joc es titula: "Parkour de paraules" i consisteix en fer paraules de tres tipus (fàcils, normals i difícils).
Té forma d'espiral  i l’objectiu del joc és avançar el màxim número de caselles. Té aproximadament 60 caselles. Per cada paraula mitjana, fàcil i difícil hi ha unes targetes que si falles aquestes paraules retrocedeixes i si encertes avances.
 
Els de 6èB el nostre joc es titula “Monoparaules”. Es tracta d'anar fent paraules. Tiraes els daus i caus a les caselles d'una lletra, com per exemple la A i decideixes comprar-la o no. Si la compres, perds diners però a la vegada guanyes punts i el que arribi primer a 25 punts guanya. 1 comentari:

Martí Valenzuela Cano de 6èA ha dit...

Està sent molt divertit i imaginador participar en aquest concurs.