divendres, 9 de març de 2018

8 de març: Dia de la Dona

Com segurament tots sabeu, el 8 de març va ser el Dia de la Dona.

Per aquesta ocasió, cada classe de primària va buscar informació sobre una dona que hagi destacat sobre les altres persones. A la classe de 6è B vam buscar informació sobre la Jane Goodall i a 6è A de la Rosa Parks. I a més a més a la classe de valors vam buscar informació sobre la Malala Yousafzai. Hi van haver algunes classes que van fer d’altres activitats. A 6è A van fer:

 -Vam fer una activitat sobre qui de la família fa les diferents feines. Per exemple: qui cuina, qui porta el cotxe al mecànic, qui treu la pols, qui ens porta al metge... A valors vam fer la mateixa activitat a les dues classes.

-En la segona activitat vam agafar una imatge del pati vist des de dalt i vam pintar les zones on normalment juguem. La nostra conclusió va ser que els nens juguen en més tros del pati. Creiem que és perquè els nens juguen a coses més mogudes i les noies a jocs una mica més tranquils.
4 comentaris:

carla bataller ha dit...

No vaig poder anar a l'escola perquè estava malalta

Marian Victoria Ortiz Ojeda ha dit...

M'ha encantat aquesta activitat, els de 5è vam fer la de la Dolors Aleu i Riera, i han posat la meva!

Paula vega ha dit...

En la meva opinio el dia de la dona es un dia molt important cuan les dones es van revolusionar estic impresionada amb lo que passaba abams i molt cuntenta per totes les dones que van lluitar per consegir lo que per una dona ara es molt normal.

Laia Ayala ha dit...

La meva classe, 5è A, vam fer la Frida Kahlo.
Va tenir una vida moooolt dura i em fa molta pena.
Em va encantar fer el seu projecte!