divendres, 27 d’abril de 2018

Congrés de Petits Científics i Científiques


El 26 d’Abril el  Pedro, el Sergi,  la Clàudia,  el Marc,  la Lucía i l’Adrià, vam anar al congrés de petits científics en representació de tot 6è. El congrés dels petits científics, per qui no ho sàpiga, és un congrés on hi participen 6 escoles de tot arreu de Catalunya. Es fa en el Museu Blau (Museu de Ciències Naturals).

Quan vam arribar ens van donar la benvinguda i ens van explicar un llarguíssim discurs. Després ens van portar a  una sala i vam fer grups, on cada membre era d’una escola diferent. Llavors, cada grup van poder escollir un sobre, on hi havia una pregunta relacionada amb l’aigua. Per respondre-la havíem d’obtenir informació en diferents llocs del museu i anar-la apuntant. Quan vam acabar, vam exposar les conclusions que havíem après i la resposta que cada grup havia pensat, en una sala, davant de totes les altres escoles.

Quan vam acabar d’exposar-les, una noia ens va explicar, la importància de no malgastar l’aigua, ja que s’està acabant i també  perquè hi ha gent que no pot aconseguir l’aigua potable.

Desprès, vam anar a dinar. Vam menjar un plat de macarrons amb pollastre i patata i de postres, una Macedònia de fruita.

Desprès vam tornar al museu per exposar el nostre projecte el qual explicava tot el que vam fer el primer trimestre sobre el càncer: les entrevistes, la paradeta solidaria…

Ho vam fer dos cops i ens va quedar molt bé.

L’Adrià, com que era el músic, no va exposar. Ell va estar practicant les dues cançons que tocaria quan nosaltres estiguéssim a punt d’exposar i aprenent la que tocaria conjuntament amb els altres musics. També va fer una visita guiada al museu.

Aquí teniu vídeos de tot el que us hem explicat.